Ελλάδα-Ουγγαρία 73-70: Φιλική νίκη προετοιμασίας με απουσίες

Gazzetta team
Ελλάδα-Ουγγαρία 73-70: Φιλική νίκη προετοιμασίας με απουσίες

bet365

Η Εθνική ομάδα Γυναικών επικράτησε της Ουγγαρίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του Χολαργού με 73-70.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket 2021, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δυσκολεύτηκε αλλά χάρη στην καλή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Πρώτη σκόρερ ήταν η Ελεάννα Χριστινάκη με 17 πόντους, ενώ την ακολούθησε η Άρτεμις Σπανού με άλλους 14 πόντους. «Διψήφια» ήταν και η Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία σημείωσε άλλους 11 πόντους από τη πλευρά της.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (Νικολοπούλου, Σταμολάμπρου, Αλεξανδρή, Δίελλα) οι οποίες ναι μεν ενσωματώθηκαν στην αποστολή αλλά θα μπουν από αύριο στο ρυθμό των προπονήσεων.

Η Μαριέλλα Φασούλα ήταν εκτός δωδεκάδας, καθώς σε προπόνηση της ομάδας είχε χτυπήσει στο κεφάλι και προληπτικά έμεινε εκτός. Από αύριο θα επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Το ντεμπούτο τους με την Εθνική Γυναικών έκαναν οι Γρηγοροπούλου, Φουράκη, Αναστασοπούλου και Πανούση στο σημερινό φιλικό.

Δεκάλεπτα: 14-21, 30-39, 54-55, 73-70

Ελλάδα (Μασλαρινός): Μποσγανά 2, Παυλοπούλου 9, Σωτηρίου 11, Λούκα 5, Σπανού 14, Φουράκη, Χατζηλεοντή 5, Αναστασοπούλου 3, Γρηγοροπούλου 1, Χριστινάκη 17, Τσινέκε 6, Πανούση

 

Τελευταία Νέα