Ικανοποιημένη η FIBA από τις 15 «φούσκες» που διοργάνωσε (pic)

Gazzetta team
Ικανοποιημένη η FIBA από τις 15 «φούσκες» που διοργάνωσε (pic)

bet365

Η Διεθνής Ομοσπονδία έκανε τον απολογισμό των δικών της διοργανώσεων.
Η ενημέρωση της FIBA αναφέρει σχετικά, «Οι αγώνες των Παραθύρων ολοκληρώθηκαν, αποδεικνύοντας για ακόμα την ικανότητα της FIBA να φέρει εις πέρας υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, έχοντας ως βασκική προτεραιότητα την ασφάλεια των μελών κάθε αποστολής… Οπως έγινε με του προκριματικούς αγώνες του BCL, το Final 8 του BCL, όπως και οι Φούσκες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τις Εθνικές ομάδες των γυναικών.

Το εγχείρημα της FIBA ήταν τεράστιο σε απαιτήσεις και αριθμοί το μαρτυρούν:

Συνολικά:

  • Διοργανώθηκαν 15 Φούσκες σε ολόκληρο τον κόσμο
  • Συμμετείχαν 870 παίκτες και 72 ομάδες
  • Πραγματοποιήθηκαν 78 αγώνες σε 6 ημέρες
  • Διενεργήθηκαν 4000 pcr test κορονοϊού στις Φούσκες
  • 5000 pcr tests πριν οι ομάδες ταξιδέψουν.
  • Επίσης, στην προετοιμασία για την ορθή εφαρμογή των Υγειονομικών μέτρων έγιναν 18 webinars προκειμένου να γίνει ακόμα πιο σαφής του πρωτοκόλλου, με τη συμμετοχή 400 ανθρώπων.

Η επιτυχημένη και με απόλυτη συνέπεια εφαρμογή του χάρτη των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης που συντάχθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της FIBA σε συνεργασία με τον Π.Ο.Υ, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή μόλις 4 αγώνων, από την εφαρμογής του πρωτοκόλλου. Κι αυτή ήταν ακόμα μία ισχυρή δήλωση εκ μέρους της FIBA ότι είναι σε θέση να οργανώσει με απόλυτη ασφάλεια και με τεράστια γεωγραφική ευρύτητα διοργανώσεις υψηλού επιπέδου».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED