Eκτός έδρας δοκιμασία στο Ισραήλ η Εθνική Γυναικών

Eκτός έδρας δοκιμασία στο Ισραήλ η Εθνική Γυναικών

Gazzetta team
Eκτός έδρας δοκιμασία στο Ισραήλ η Εθνική Γυναικών

bet365

Η Εθνική Γυναικών ξαναμπαίνει στην μάχη των προκριματικών του Eurobasket 2019 , αφού κοντράρεται με το Ισραήλ (19:40) στο Τελ Αβίβ.

Ώρα προκριματικών Eurobasket 2019 για την Εθνική Γυναικών. Η ομάδα του Κεραμιδά θέλει να κάνει να κάνει το 3/3 στα προκριματικά του Eurobasket 2019, καθώς αντιμετωπίζει το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ (19:40).

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, λέγοντας: «Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί το Ισραήλ είναι μια ομάδα σαν εμάς, βγάζει πάθος, ενέργεια και τρέχει πολύ. Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει το Ισραήλ, στο ένα έχασε στην παράταση από τη Μεγάλη Βρετανία και στο άλλο νίκησε την Πορτογαλία με τρεις πόντους. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι για 40 λεπτά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα χωρίς να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα του Ισραήλ έχει μια φιλοσοφία κοντά στη δικιά μας, οπότε και γι’ αυτό θεωρώ ότι θα είναι και ένας δύσκολος αντίπαλος».

Τζάκποτ στο Predictor* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

H ψηλή της Εθνικής έκανε δηλώσεις και στο gazzetta.gr.

Η δωδεκάδα της Εθνικής: Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Άρτεμις Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάου, Τζάκι Γέμελος και Μαριέλα Φασούλα.

Το πρόγραμμα των αγώνων του 4ου Ομίλου

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

19.40 Ισραήλ – Ελλάδα

23.00 Πορτογαλία – Μεγάλη Βρετανία

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

17.00 Ελλάδα – Πορτογαλία

20.30 Ισραήλ –Μεγάλη Βρετανία

 

Τελευταία Νέα