Δελημπαλταδάκης: Πάει για πρόεδρος της ΕΣΚΑ

Αντώνης Καλκαβούρας
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr και ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στις εκλογές της ΕΟΚ, o Τάσος Δελημπαλταδάκης σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΣΚΑ.

Αν και ο πρώην ατζέντης παικτών είχε δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ είτε ως υποψήφιος πρόεδρος είτε ως υποψήφιο μέλος ΕΟΚ, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά και με την ΕΣΚΑ.

Όπως είναι γνωστό ο Τάσος Δελημπαλταδάκης είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούνιο ότι θα «κατέβει» στις εκλογές της ΕΟΚ, έχοντας στείλει έναν μήνα αργότερα και σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όμως οι τελευταίες πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στις εκλογές της ΕΟΚ, ο παρουσίασε αναλυτικό πλάνο στον πρόεδρο της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο, με την προοπτική να αναλάβει την προεδρία της Ένωσης βάζοντας υποψηφιότητα στις εκλογές του Απριλίου.

Συγκεκριμένα έχει σκοπό την τόσο την οικονομική εξυγίανση, όσο και την εξυγίανση στην διαιτησία ώστε να στηθεί από το «μηδέν» το μπάσκετ της Αθήνας.