Hudl Sportscode Basketball: Διαδικτυακό σεμινάριο με την συμμετοχή Παναθηναϊκού - Πανερυθραϊκού

Hudl Sportscode Basketball: Διαδικτυακό σεμινάριο με την συμμετοχή Παναθηναϊκού - Πανερυθραϊκού

Gazzetta team
Hudl Sportscode Basketball: Διαδικτυακό σεμινάριο με την συμμετοχή Παναθηναϊκού - Πανερυθραϊκού

bet365

Η πλατφόρμα Hudl Sportscode διοργανώνει ένα webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) την Τετάρτη (22/07, 19:00) με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Πανερυθραϊκού.

Η Hudl φροντίζει για την βελτίωση της απόδοσης περισσότερων από 150.000 ομάδων, αλλά και αθλητών, παγκοσμίως, μέσα από τις παροχές της με βίντεο και analytics.

Η γκάμα της καλύπτει από το ποδόσφαιρο μέχρι το μπάσκετ και το βόλεϊ, αλλά και άλλα αθλήματα, ενώ ανά τακτά διαστήματα διοργανώνονται διαδικτυακά σεμινάρια, τα λεγόμενα webinars, στα οποία φιλοξενούνται ειδικοί του εκάστοτε αθλήματος.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 19:00 θα διοργανωθεί το «Hudl & Hudl Sportscode Basketball - Ελλάδα», το οποίο θα έχει την συμμετοχή Παναθηναϊκού και Πανερυθραϊκού.

Καλεσμένοι είναι ο βοηθός προπονητή, αλλά και κόουτς των Ακαδημιών, του «τριφυλλιού», Μιχάλης Ραχωβίτσας, ο βοηθός προπονητή και υπεύθυνος ανάλυσης του Πανερυθραϊκού, Θάνος Νούσης, και ο στατιστικός αναλυτής, Ανδρέας Ραχωβίτσας.

Δηλώστε ΕΔΩ συμμετοχή

Αναλυτικά

ΠΡΟΦΙΛ HOST

Achilleas Vanger - Τμήμα Υποστήριξης και Εκπαίδευσης, Hudl

George Meincke-Vassilopoulos - Τμήμα Ομάδων, Hudl

Ξεχωριστοί προσκεκλημένοι:

Μιχάλης Ραχωβίτσας - Βοηθός Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός /Προπονητής Ακαδημιών ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο κ. Ραχωβίτσας είναι έλληνας προπονητής καλαθοσφαίρισης. Είναι βοηθός προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προπονητής του Παιδικού (U16) τμήματος ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως Head Coach στα Αντρικά τμήματα της Νίκης Αμαρουσίου και του Σπόρτιγκ (Γ`Εθνική) και ως Assistant Coach σε Πανιώνιο (Α1), Πανερυθραϊκό και Εθνικό Πειραιά (Α2).

Θάνος Νούσης - Βοηθός Προπονητής και Υπεύθυνος Ανάλυσης - Πανερυθραϊκός B.C

Βοηθός προπονητή στον Πανερυθραϊκό από το 2015 (Α2). Πρώτος προπονητής στην Κ18 (2017-20). Πρώτη θέση και άνοδος στην Α’ κατηγορία την σεζόν 2017-18. Προπονητής σε επίπεδο ακαδημιών από το 2010 έως σήμερα. Δίπλωμα Προπονητικής κατηγορίας Γ’ από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και της ΓΓΑ.

Ανδρέας Ραχωβίτσας - Στατιστικός Αναλυτής - Πανερυθραϊκός B.C

Στατιστικός Αναλυτής πιστοποιημένος από τη FIBA (2010). Στατιστικός Αναλυτής Πανερυθραϊκού από το 2013. Στατιστική κάλυψη αγώνων Euroleague - BCL και Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος Κ18 και Κ19 (2015-19).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ;

Μάθετε πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Hudl, το Hudl Sportscode και τη συνεργασία μεταξύ τους και με άλλες πλατφόρμες βάσης δεδομένων.

 

Τελευταία Νέα