Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στο μπάσκετ την Μ.Πέμπτη live στο gazzetta.gr!

Gazzetta team
Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στο μπάσκετ την Μ.Πέμπτη live στο gazzetta.gr!

bet365

Ο εκ των κορυφαίων εκπροσώπων παικτών, Νικος Λώτσος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδακης, συζητούν live στο gazzetta.gr για τις νέες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία στο μπάσκετ και τις εν γένει οικονομικές συνέπειες στην «επόμενη μέρα» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Μεγάλη Πέμπτη (16/4) στις 19.00 με τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Τα πρωταθλήματα έχουν κατεβάσει… ρολά εν μέσω πανδημίας, ο παγκόσμιος αθλητισμός έχει επηρεαστεί από την έξαρση του κορονοϊού και σε ό,τι αφορά τα του οίκου μας, οι 14 ομάδες συμφώνησαν στην οριστική διακοπή της Α1 ενώ ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Έτσι, λοιπόν, ο εκ των κορυφαίων εκπροσώπων παικτών στην Ευρώπη, Νίκος Λώτσος, ο general manager της KAE Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης συζητούν live στο gazzetta.gr (16/4, 19:00) για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και την μπασκετική ζωή στις μέρες του κορονοϊού.

 

Τελευταία Νέα