Νίζνι - Σαραγόσα 78-86: Απέκλεισε την οικοδέσποινα!

Νίζνι - Σαραγόσα 78-86: Απέκλεισε την οικοδέσποινα!

bet365

Η Σαραγόσα απέκλεισε τη διοργανώτρια Νίζνι, στον πρώτο προημιτελικό του Final 8 του BCL.

Μέχρι το ημίχρονο, η Νίζνι έμοιαζε το φαβορί του πρώτου νοκ άουτ προημιτελικού του Final 8 του Basketball Champions League στο Νόβγκοροντ . Το φινάλε βρήκε τη Σαραγόσα νικήτρια, με ένα σημαντικό λάφυρο: τον αποκλεισμό της διοργανώτριας!

Η ισπανική ομάδα «καθάρισε» τον αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και επικράτησε με επί μέρους σκορ 25-16! Ο Ντίλαν Ένις τελείωσε το ματς με 26 πόντους, ο Ελάιας Χάρις πρόσθεσε 17 και ο Τζέικομπ Ουάιλι 15! Για τη Νίζνι ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μέτρησε 17 πόντους και ο Σεργκέι Τορόποφ 15 (7/10 διπ.)

«Η νοοτροπία που είχαμε στη άμυνα, μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά συνολικά, αλλά το κλειδί ήταν η αλλαγή του ρυθμού που κάναμε στο δεύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είχαμε πολύ καλή συγκέντρωση, στα σημεία που το κρίθηκε το ματς. Παίξαμε σαν οικογένεια και φτάσαμε στη νίκη», τόνισε ο προπονητής των νικητών, Λουίς Κασιμίρο.

Ενώ ο ομόλογός του της Νίζνι, Ζόραν Λούκιτς, εξήγησε: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Σέπερντ ήθελε πολύ να βοηθήσει την ομάδα, αλλά ήταν κουρασμένος Η Σαραγόσα είχε μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς και αυτός ήταν ένας βασικός λόγους που χάσαμε το ματς. Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η αστοχία μας στα σουτ. Ο Σέπερντ δεν έχει εμπειρία, δεν ήταν σε καλή κατάσταση εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, ήταν απροπόνητος. Δεν μπορώ να εκνευριστώ μαζί του. Ηταν ο παίκτης που μας βοήθησε για να φτάσουμε έως εδώ. Για εμένα δεν είναι έκπληξη το κακό ποσοστό μας στα σουτ».

Τα δεκάλεπτα: 28-23, 42-41, 58-66, 78-86

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέδας για τον προημιτελικό με την Μπούργος:«Είμαστε πιο πεινασμένοι πια»

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα