Παπαθεοδώρου: «Έχουμε παίκτες που ξέρουν απο τελικούς»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε παίκτες που ξέρουν απο τελικούς»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Έχουμε παίκτες που ξέρουν απο τελικούς»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε ενόψει του τελικού του BCL και στάθηκε στην εμπειρία που έχουν ορισμένοι παίκτες της ΑΕΚ από τελικούς.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στη Super League. |21+

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπόυ ενόψει του τελικού του BCL της ΑΕΚ με τη Μπούργος

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Αύριο είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Οι προσδοκίες εξ αρχής ήταν μεγάλες για μας. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, που ξέρει πώς να παίζει, διαθέτει εμπειρία και έχει χημεία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη».

Για το μαρκάρισμα του Μπενίτε : «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε χθες, τι έγινε πέρσι και να είμαστε αφοσιωμένοι στον τελικό. Να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πιστεύω πως έχουμε εμπειρία για να διαχειριστούμε την κατάσταση, έχουμε παίκτες που ξέρουν να παίζουν τελικούς. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε σωστά. Να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι και να ακολουθήσουμε το πλάνο».

Για τα τρίποντα της Μπούργος: «Πιστεύω πως η Μπούργος έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει, ένας από αυτούς είναι το τρίποντο. Έχει καλούς σουτέρ, αλλά και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν. Η φιλοσοφία μας είναι να ελέγξουμε μέσα από την άμυνα όλο το παιχνίδι, όχι μόνο τα τρίποντα, γιατί η Μπούργος έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και ένα καλό ρόστερ. Ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπούργος είπε: «Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι της διοργάνωσης αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι για αυτό τον τελικό που αποτελεί πρόκληση. Είναι η στιγμή να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες μας που βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ και αναφέρομαι κυρίως σε αυτούς που δεν είναι εφέτος μαζί μας.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον τρόπο που προσεγγίσαμε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στην κανονική περίοδο, αλλά αύριο ο τελικός είναι μια άλλη ιστορία και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι έχεις όλα τα σενάρια στο μυαλό σου, είτε για ένα κλειστό ματς, είτε ακόμα και αν η ΑΕΚ πάρει μια διαφορά στην αρχή. Το βασικό είναι στο τέλος της ημέρας να είσαι σκληρός για να πετύχεις τη δουλειά σου. Θα θέλαμε στον τελικό ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ από 15.000 θεατές αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που μπήκαμε από τα προκριματικά στη διοργάνωση και μεγαλώνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα