Οκάμπο: «Δεν ανταποκριθήκαμε στην αθλητικότητα της ΑΕΚ» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Οκάμπο: «Δεν ανταποκριθήκαμε στην αθλητικότητα της ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Ντιέγκο Οκάμπο στάθηκε στην αθλητικότητα της ΑΕΚ και στο σερί που έκανε στην αρχή του αγώνα με την Σαραγόσα, το οποίο ήταν και καθοριστικό.

Ο προπονητής της Σαραγόσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν το αθλητικό κομμάτι. Χάναμε λέι απ, παρόλο που παίρναμε ριμπάουντ. Δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα της ΑΕΚ και οι διαιτητές άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί έτσι. Χάσαμε σουτ και λέι απ κοντά στο καλάθι, που συνήθως τα βάζουμε. Το πνευματικό μας επίπεδο άρχιζε να πέφτει. Δεν έχει σημασία αν χάνουμε με 20-25-30-35 πόντους. Το σημαντικό είναι να παλεύουμε σε όλη τη διάρκεια, ακόμα κι αν χάνουμε σουτ. Έτσι θα κάνουμε καλή δουλειά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί την Κυριακή, είτε βγούμε τρίτοι, είτε τέταρτοι».

Για τον τραυματισμό του Σουλαϊμόν δήλωσε: «Δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο. Πρέπει να κάνει άμεσα μαγνητική και θα δούμε».

Σαν Μιγκέλ: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο»

Ο παίκτης, Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ, πρόσθεσε: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Άρχισαν με 12-0 και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ από την αρχή. Έθεσαν τον πήχη της αθλητικότητας πολύ ψηλά και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να επιστρέψουμε. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα χάσω στον ημιτελικό και ειδικά με 25 πόντους. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής, γιατί θα θέλαμε να νικήσουμε σε αυτό».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα