Πενιαρόγια: «Βλέπω στα μάτια των παικτών μου τη θέληση για το τρόπαιο» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Πενιαρόγια: «Βλέπω στα μάτια των παικτών μου τη θέληση για το τρόπαιο» (vid)

bet365

Ο Γιοάν Πενιαρόγια μίλησε για την πρόκριση της Μπούργος στον τελικό της Κυριακής (04/10, 20:00, ΕΡΤ3) και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προσήλωση των παικτών του στο στόχο.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στον τελικό της Κυριακής για το Μπούργος, το σύλλογο, τους παίκτες μου... Θα είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Η ομάδα μου ήρθε εδώ για να νικήσει το BCL. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά απόψε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό του Final 8. Η άμυνά μας πολλές φορές ήταν πολύ καλή. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τα λάθη μας στο δεύτερο μέρος, αλλά και με το επιθετικό ριμπάουντ. Αλλά το σημαντικό παιχνίδι, είναι αυτό της Κυριακής».

Για το στοιχείο που του αρέσει στην ομάδα του, δήλωσε: «Μου αρέσει η ηρεμία που έχουμε. Υπήρχαν παίκτες που την Τετάρτη δεν διέπρεψαν στα στατιστικά, αλλά τα πήγαν καλά, και άλλοι που έπαιξαν καλά, αλλά σήμερα δεν έκαναν πολλά. Συνεχίζουν όμως και δουλεύουν για το καλό της ομάδας. Όλοι μένουν πιστοί στο πλάνο. Τους κοιτάω στα μάτια και βλέπω πως νιώθουν ικανοί για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή για το τρόπαιο».

Για το τι θα σημαίνει για το ισπανικό μπάσκετ ένας τελικός με την Σαραγόσα, σχολίασε: «Θα είναι καλά νέα για την Ισπανία. Πρέπει να περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι είτε με την ΑΕΚ, είτε με την Σαραγόσα. Μένει ένας ημιτελικός ακόμα, μεταξύ δύο δυνατών ομάδων. Θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή θα είναι μια δυνατή και μεγάλη ομάδα αντίπαλος μας, αλλά θα έχουμε τον ενθουσιασμό και την φιλοδοξία για τη νίκη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα