Γκίκας: «Μπορούσαμε να το λήξουμε πιο εύκολα» (vid)

Γκίκας: «Μπορούσαμε να το λήξουμε πιο εύκολα» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γκίκας: «Μπορούσαμε να το λήξουμε πιο εύκολα» (vid)

bet365

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για τη νίκη επί της Νίμπουρκ και έδειξε την προτίμησή του για τον αντίπαλο του ημιτελικού του Final 8.

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ αρχικά για το παιχνίδι: «Ίσως να μπορούσαμε να το λήξουμε πιο εύκολα, αλλά η Νίμπουρκ δεν τα παρατάει. Παίζει ένα ιδιαίτερο μπάσκετ, με πολλά τρίποντα και γρήγορες επιθέσεις, που δεν σε αφήνει να φύγεις, αν είναι εύστοχη. Πήραμε την διαφορά και ψιλοτελειώσαμε το παιχνίδι, χωρίς να απειληθούμε ξανά».

Για την βοήθεια του Σλότερ και την ΑΕΚ που ανέβασε απόδοση, σχολίασε: «Στην αρχή έβαλαν σουτ, τα οποία ήρθαν από την κακή μας άμυνα. Ο Σλότερ ξέρουμε πόσο βοηθάει την ομάδα μας. ΑΠό την στιγμή που έπαιξε την άμυνά του, βρήκαμε το ρυθμό μας, βάλαμε κι εμείς και σουτ, και πήραμε την διαφορά».

Για την ετοιμότητα της ομάδας σχολίασε: «Η ετοιμότητα που θα θέλαμε, δεν την έχουμε πετύχει, όπως και καμία ομάδα. Αυτό δεν έχει σημασίαΠρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε, να νικήσουμε αύριο».

Για το αν προτιμά Σαραγόσα ή Τενερίφη στον ημιτελικό, δήλωσε: «Νομίζω ότι η ομάδα μας προτιμάει ομάδες που δεν είναι του τρανζίσιον. Νομίζω η Τενερίφη μας ταιριάζει πιο πολύ. Θα δούμε ανάλογα το αποτέλεσμα τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα