Η Χάποελ Ιερουσαλήμ απέρριψε το EuroCup (pics)

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ απέρριψε το EuroCup (pics)

Gazzetta team
Η Χάποελ Ιερουσαλήμ απέρριψε το EuroCup (pics)

bet365

Το EuroCup ρώτησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ αν θα γυρίσει στην διοργάνωσή του, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

Όπως είπε σχετικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Χάποελ, Γκάι Χάρελ, η ομάδα νιώθει καλά στο Basketball Champions League και δεν θέλησε να αλλάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μάλιστα, φάνηκε να κρατά... μανιάτικο την πρόσφατη δήλωση του Τζόρντι Μπερτομέου, που είπε: «Έχουμε δει περιπτώσεις στο παρελθόν που ομάδες πήραν αυτή την απόφαση (να πάνε στο BCL) και δεν έχουν βελτιωθεί σημαντικά, όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ και η Μπάμπεργκ. Η απόφαση αυτή δεν ήταν επιτυχημένη για τις ομάδες», καθώς αποκρίθηκε: «Υποθέτω ότι το EuroCup είναι σε δύσκολη θέση, επειδή πριν από 10 ημέρες μας προσκάλεσε πίσω στη διοργάνωση».

Αυτή, πάντως, είναι μία ερώτηση που κάνει το EuroCup προς όλες τις ομάδες κάθε χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια πρόταση έγινε και στην ΑΕΚ, αλλά έδωσε επίσης αρνητική απάντηση.

Χαρακτηριστικά, πηγή της Euroleague ανέφερε: «Δεν καλέσαμε την Χάποελ, αυτό που κάναμε, ήταν να τους στείλουμε τα χαρτιά προ-εγγραφής, τα οποία στέλνουμε κάθε σεζόν σε όλες τις ομάδες που πιθανώς θέλουν να κερδίσουν μια θέση στο EuroCup, βάση της εθνικής κατάταξης. Αυτό είναι κάτι που κάνουμε κάθε σεζόν και το στέλνουμε σε εκατοντάδες ομάδες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα