ΑΕΚ: Ανακοίνωση για τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Βόννη

Κάτια Πετροπούλου
Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς της που ταξίδεψαν μέχρι τη Βόννη για να τη στηρίξουν, ζητώντας να δείξουν σύνεση και ψυχραιμία, σε στιγμές που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται.

Η αποστολή της «Βασίλισσας» ενημερώθηκε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα (10/03, 21:00) πως το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών κι εξέδωσε ανακοίνωση, που αφορά τους οπαδούς που έκαναν το ταξίδι μέχρι τη Βόννη.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της "Βασίλισσας" για να παραλάβουν τα εισιτήρια τους ή καθ’ οδόν για το "Telekom Dome", ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, αλλά η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κάποιες καταστάσεις είναι υπεράνω όλων μας.

Η στήριξή τους για ακόμη μία περίοδο, σε αγώνες της ΑΕΚ εκτός συνόρων, είναι εντυπωσιακή και όχι άδικα ολόκληρη η αθλητική κοινότητα ανά την υφήλιο τους αποθεώνει για την πυκνή παρουσία τους και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε αυτονόητα σύνεση και ψυχραιμία».