Γιαννόπουλος: «Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν πήραμε... τίτλο»

Γιαννόπουλος: «Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν πήραμε... τίτλο»

Gazzetta team
Γιαννόπουλος: «Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν πήραμε... τίτλο»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε ενόψει του ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, ενώ ανέφερε πως το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είναι μια απλή νίκη, αφού η ομάδα του δεν κέρδισε κάποιο τίτλο.

Aναλυτικά τα όσα είπε

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναίκό ΟΠΑΠ: «Εννοείται πως τα πόδια έχουν μείνει στο έδαφος. Είμαστε όλοι πολύ έμπειροι παίκτες. Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά δεν παύει να είναι απλά μια νίκη. Δεν αλλάζει κάτι. Δεν κερδίσαμε τίτλο, δεν κερδίσαμε κάτι που θα βρεθεί στην οροφή του ΟΑΚΑ. Οπότε συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια δίψα και την ίδια θέληση.

Για την Αντβέρπ: « Η Αντβέρπ είναι πάρα πολύ αθλητική ομάδα. Πηγαίνει με δύναμη στα ριμπάουντ. Μπορεί να μην έχουν τόση ποιότητα σαν παίκτες, είναι νεαροί και όλοι είναι αθλητικοί και εξίσου διψασμένοι. Αν δεν ματσάρουμε την ενέργεια και τη θέληση θα έχουμε πρόβλημα».

Για τις 10 σερί νίκες: «Ειναι ψυχολογικά μια ώθηση αλλά δεν σκεφτόμαστε τα σερί. Να παίξουμε σαν ΑΕΚ, να φέρουμε τον αντίπαλο εκεί που θέλουμε, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι του. Από εκεί και πέρα οι νίκες θα έρχονται γιατί έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και πολύ καλό staff».

Για τα κλειδιά της αναμέτρησης: «Για το παιχνίδι με την Αντβέρπ το κλειδί θα είναι η άμυνα και ο περιορισμός της Αντβέρπ στο τρανζίσιον παιχνίδι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα