Σαρικόπουλος: «Να βρούμε ισορροπία»

Gazzetta team
Σαρικόπουλος: «Να βρούμε ισορροπία»

bet365

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στη media day ενόψει της αυριανής (17/12) αναμέτρησης με τη Σζομπατέλι Φάλκο.

Ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Δικέφαλος στα εντός έδρας παιχνίδι αλλά και στο αντίστοιχο μέτριο μακριά από την έδρα του. «Διάρκεια μπορείς να αποκτήσει μέσα από την προπόνηση. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας, για να παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι», είπε και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι. «Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Η Φάλκο έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της, και μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογία. Είναι καλή ομάδα, έχει αρχές, δεν υποτιμούμε το γεγονός ότι είναι από την Ουγγαρία αλλά στεκόμαστε στο ότι είναι πολύ οργανωμένη».

Σχετικά με τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ απάντησε… «χρειάζεται ενέργεια και θέληση. Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Η ομάδα έχει δυνατότητες, μη ξεχνάμε ότι είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο. Πρέπει συνολικά να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας. Στα στοιχεία που χρειάζονται είναι και η άμυνα γιατί η Φάλκο είναι ομάδα που τρέχει στο γήπεδο, οπότε πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στο αμυντικό transition».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα