Σταυρόπουλος: «Βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο, νωρίς να πούμε οτιδήποτε»

Σταυρόπουλος: «Βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο, νωρίς να πούμε οτιδήποτε»

Gazzetta team
Σταυρόπουλος: «Βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο, νωρίς να πούμε οτιδήποτε»

bet365

Το ταξίδι του Νίκου Σταυρόπουλου στη Γενεύη για την κλήρωση του BCL ξύπνησε αναμνήσεις από το παρελθόν καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θυμήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991.

Ο «Μάτζικ» εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση του BCL στη Γενεύη. Μάλιστα η κληρωτίδα είχε κέφια καθώς έφερε στον δρόμο του Δικεφάλου τη Σαραγόσα, την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ σ’ εκείνον τον αλησμόνητο τελικό. «Είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να επισκεφτώ τα γραφεία της FIBΑ και το House of Basketball και πέρα από το ότι ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, μπορώ να πω ότι είναι ξεκάθαρος ο σεβασμός που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό άλλωστε έχουμε διαπιστώσει όλα τα τελευταία χρόνια, όπου κι αν έχουμε αγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της FIBA, με τον κ. Ανδρέα Ζαγκλή, αλλά και με τον CEO του Basketball Champions League κ.Πατρίκ Κομνηνό και στη συζήτηση που είχαμε, αντιλήφθηκα το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά, στην επιστροφή του στη Γενεύη έπειτα από 28 χρόνια.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε (στο www.paokbc.gr) και στη μεταβατική περίοδο στην οποία βρίσκεται η ομάδα. «Η ομάδα μας είναι σε μία μεταβατική περίοδο, σε μία περίοδο δύσκολη. Ελπίζω κι εύχομαι ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα προχωρήσουμε, δημιουργώντας μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στον όμιλο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τη σύνθεση του πολύ ισχυρού ομίλου μας, πολύ περισσότερο όταν δεν έχουμε σαφή εικόνα για την δική μας κατάσταση. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω το γεγονός ότι εδώ στη Γενεύη, μία πόλη που τόσες αναμνήσεις φέρνει σε όλους μας, η κλήρωση μας οδηγεί στον ίδιο όμιλο με την Zaragoza. Όπως το 1991».

Μετά την κλήρωση, ο Νίκος Σταυρόπουλος είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων που είναι στον ίδιο όμιλο, αλλά και μία αναμνηστική φωτογραφία με τον μάνατζερ της Neptunas Donatas Zavackas και τον πρόεδρος της Zaragoza, Predrag Savovic.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα