Μίτροβιτς: «Η ΑΕΚ το άξιζε, μας έβαλε 100»

Μίτροβιτς: «Η ΑΕΚ το άξιζε, μας έβαλε 100»

Νίκος Καρφής
Μίτροβιτς: «Η ΑΕΚ το άξιζε, μας έβαλε 100»

bet365

Ο προπονητής της Μονακό, Ζβέζνταν Μιτροβιτς ανέφερε πως η ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να κερδίσει το ματς, στάθηκε τους 100 πόντους που δέχθηκε η Μονακό, ενώ μίλησε και για κάποιο σφυρίγματα του τελικου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κάναμε σπουδαία σεζόν. Είμαστε απογοητευμένοι. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι,.α φού είχαμε χάσει στον ημιτελικό Δεν ήταν η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε, Δεν ήμασταν εμείς. Σκόραραν κάποια τρελά σουτ. Δεχθήκαμε 100 πόντους. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να κερδίσει τον τίτλο. Άξιζε το τρόπαιο. Όταν πλησιάζαμε στο σκορ, υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που δεν μας άφησαν να περάσουμε μπροστά», δήλωσε.

Από την πλευρά του ο Αμάρα Σι τόνισε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό για μας. Δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό ματς Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους του ςσυμπαίκτες μου Αξίζαμε το τρόπαιο, αλλά απόψε δεν ήμασταν τόσο καλοί για να το πάρουμε. Η ΑΕΚ το άξιζε, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κάναμε πολλά λάθη. Μέχρι την.. επόμενη φορά. Κάθε φορά που πλησιάζαμε, κάποιο σφύργιμα άλλαζε τη ροή. Σε κάθε απλή επαφή, σφυριζόταν φάουλ κι έτσι έπρεπε να προσαρμοστούμε και να αλλάξουμε τον τρόπο της άμυνάς μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα