Impossible is... nothing για την ΑΕΚ!

Impossible is... nothing για την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Impossible is... nothing για την ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ καλείται να βγάλει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή στην Τσεχία κόντρα στη Νίμπουργκ (19:30, Novasports 2) και να καλύψει το -10 του ΟΑΚΑ προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Σκόραρε ο Αζάρ το πρώτο γκολ του αγώνα Μπαρτσελόνα - Τσέλσι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είναι γεγονός ότι παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Τσεχία για την ρεβάνς του BCL με... διαφορετικό σκορ στις αποσκευές τους!

Παρόλα αυτά τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ευελπιστούν στο... τέλειο ματς για να ανατρέψουν το -10 από την πρώτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολο αλλά όχι και... ακατόρθωτο! Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Βινς Χάντερ, η συμμετοχή του οποίου αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και όπως είπε την παραμονή του αγώνα «θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να κάνουμε την ανατροπή στην υπόθεση πρόκριση.»

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 19:30 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα