Μαρσελίνιο: Θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν στην Τενερίφη

Μαρσελίνιο: Θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν στην Τενερίφη

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας με τη φανέλα της Τενερίφη

bet365

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά με τη φανέλα της Τενερίφης.

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας μπορεί να έχει φτάσει πλέον 41 ετών ωστόσο ο ίδιος όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει σύντομα την αθλητική του καριέρα. Πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος κατέκτησε τον τίτλο του MVP στο Basketbal Champions League ενώ η ομάδα του έφτασε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο έμπειρος Βραζιλιάνος γκαρντ, αποκάλυψε ότι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Τενερίφη και υποστήριξε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

«Έχω την παραίσθηση του να συνεχίσω. Το κλαμπ και εγώ έχουμε συμφωνία για την επόμενη σεζόν κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο έκπληξη. Τίποτα παραπάνω να προσθέσω, απλά θέλω να συνεχίσω να παίζω.

Όσο καταλαβαίνω ότι το κεφάλι μου, το σώμα μου και η επιθυμία μου υπάρχουν και ότι μπορώ να προσφέρω καλές αποδόσεις στο παρκέ, θα συνεχίσω να προσφέρω όντας "ένας κόκκος άμμου" στο άθλημα και την ομάδα».

Τη φετινή σεζόν στο BCL, ο Μαρσελίνιο είχε κατά μέσο όρο από 16,4 πόντους ενώ παράλληλα μετρούσε 7,9 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ σε 27,1 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: championsleague.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα