Χάποελ Ιερουσαλήμ κατά FIBA, BCL: «Περιμένουμε τη δημόσια στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές του πολέμου»

Χάποελ Ιερουσαλήμ κατά FIBA, BCL: «Περιμένουμε τη δημόσια στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές του πολέμου»

Η Χάποελ

bet365

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τη FIBA και το BCL, όπου τους ζητάει να στηρίξουν δημόσια το Ισραήλ στις εχθροπραξίες με τη Χαμάς.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, λίγες ώρες μετά την αναβολή της αναμέτρησής της στην πρεμιέρα του BCL, λόγω των εχθροπραξιών στο Ισραήλ, εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τη FIBA και το BCL.

Και σε αυτή τους ζητάει να στηρίξουν δημόσια το Ισραήλ.

«Ενώ εκτιμούμε την αλλαγή των ημερομηνιών από το BCL, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας απογοήτευση για την απουσία ευαισθησίας, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης στην ανακοίνωση του BCL.

Εμείς, οι κάτοικοι του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών της Ιερουσαλήμ, των παικτών και του επιτελείου, έχουμε μπροστά μας μία κατάσταση πολέμου στη χώρα μας, έναν πόλεμο που μας κηρύχθηκε.

Περιμένουμε από το BCL και τη FIBA να σταθούν δημόσια δίπλα στο Ισραήλ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του πολέμου. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους αθλητικούς οργανισμούς, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, εμείς και άλλα κλαμπ του Ισραήλ», αναφέρει η ανακοίνωση της Χάποελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα