ΑΕΚ: Οπαδοί της Χάποελ πίσω από τον πάγκο της Ένωσης, επαφές με τον παρατηρητή για να ηρεμήσει η κατάσταση (vid)

Οι οπαδοί της Χάποελ από το Game 2 στα Άνω Λιόσια.

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον... τελικό πρόκρισης στο Final 4 απέναντι στη Χάποελ στην Ιερουσαλήμ, αλλά οι συνθήκες ασφαλείας που συνάντησαν στο γήπεδο οι «κιτρινόμαυροι» είναι πρωτοφανείς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 19:00 στον τελικό πρόκρισης στο Final 4 του BCL. Με την ελληνική αποστολή να βρίσκεται ήδη στο γήπεδο της Χάποελ.

Και τις συνθήκες που συνάντησε να είναι πρωτοφανείς. Τα μέτρα ασφαλείας, παρά τα όσα έχουν προηγηθεί στο Game 2, αλλά και τα ξημερώματα της Τετάρτης με την επίσκεψη των οπαδών της Χάποελ στο ξενοδοχείο της Ένωσης, είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Ενώ πίσω ακριβώς από τον πάγκο (χωρίς να υπάρχει απόσταση ασφαλείας ή κάποιο προστατευτικό) που θα καθίσει η ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί φανατικοί οπαδοί της Χάποελ, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους κόρνες. Χειρονομούν και βρίζουν προς τους παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι κάνουν προθέρμανση.

Πλέον, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφή με τον παρατηρητή του αγώνα, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα