Σπανούλης: «Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, θα δώσουμε μάχη στη Γαλλία»

Newsroom
Σπανούλης: «Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, θα δώσουμε μάχη στη Γαλλία»

bet365

O Bασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη νίκη του Περιστερίου Bwin επί της Ντιζόν και στάθηκε και στο Game 3 που θα κρίνει την πρόκριση.

Το Περιστέρι Bwin ήταν αλύγιστο, νίκησε τη Ντιζόν στην παράταση και οδήγησε τη σειρά του play-in σε Game 3 που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως η ομάδα του βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και οι παίκτες του τα έδωσαν όλα.

««Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν ένας τελικός για εμάς. Μια μάχη! Καταφέραμε και κάναμε το σκορ 1-1. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, γιατί παρόλο που κάναμε κάποια αστεία λάθη στο τέλος και μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι, καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ κυρίως και να μπορέσουμε να κάνουμε το 1-1 και να τελειώσουμε τη δουλειά που είχαμε στο Περιστέρι. Θα δώσουμε μια μάχη ακόμη στη Γαλλία και ελπίζω ο καλύτερος να περάσει».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, σχολίασε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη. Μέχρι στιγμής δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το 1-1. Πρέπει να επιστρέψουμε στη Γαλλία και να τελειώσουμε τη δουλειά».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ντιζόν, Νέναντ Μάρκοβιτς, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin έπαιξε πολύ καλά. Ήταν όμορφος αγώνας, ο οποιοσδήποτε το παρακολούθησε, το χάρηκε. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας αλλά το σουτ που επιχειρήσαμε δεν το βάλαμε. Το σκορ έγινε 1-1 και πλέον επιστρέφουμε στη Ντιζόν. Το πιο λογικό ήταν να πάει η σειρά σε τρίτο ματς, έχουμε έναν καινούργιο παίκτη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

Τέλος, ο Ρομπίν Ντικότ, σχολίασε: «Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε, τους αντιμετωπίσαμε και την προηγούμενη φορά στο γήπεδο μας. Χάσαμε στις λεπτομέρειες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα