Γκιουλέρ: Κόβει το μπάσκετ στα 39 του ο Τούρκος γκαρντ (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γκιουλέρ: Κόβει το μπάσκετ στα 39 του ο Τούρκος γκαρντ (vid)

bet365

Ο Σινάν Γκιουλέρ βάζει και επίσημα τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του στην αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League (20/12).

Ο 39χρονος Σινάν Γκιουλέρ καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία γκαρντ του τουρκικού μπάσκετ τις τελευταίες δυο δεκαετίες με τις Μπεσίκτας, Νταρουσάφακα, Μπεσίκτας, Εφές, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, αποτελώντας βασικό κομμάτι της εθνικής Τουρκίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ 2010.

Ο Γκιουλέρ πανηγύρισε, μεταξύ άλλων το EuroCup με τη Γαλατάσαραϊ και δυο πρωταθλήματα Τουρκίας ενώ ο αγώνας της Νταρουσάφακα με τη Χάποελ για το BCL στις 20 Δεκεμβρίου θα είναι ο τελευταίος της καριέρας του. Η Νταρουσάκα ανακοίνωσε πως στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Χάποελ, θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή στη Volkswagen Arena προς τιμήν του Γκιουλέρ.

Σε 175 συμμετοχές στην EuroLeague μέτρησε 4.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μ.ό. ενώ είχε προηγηθεί η απόσυρσή του από την εθνική Τουρκίας το 2019.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα