BCL: «Διπλό» της Βόννης στην Σμύρνη, ζωντανή η ΑΕΚ για την πρόκριση

Newsroom
BCL: «Διπλό» της Βόννης στην Σμύρνη, ζωντανή η ΑΕΚ για την πρόκριση

bet365

Η Βόννη πέρασε νικηφόρα από τη Σμύρνη, επικρατώντας της Καρσίγιακα με 80-89 και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση στο Group B, κρατώντας παράλληλα ζωντανή την ΑΕΚ στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Η Βόννη πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Καρσίγιακα, επικρατώντας με 80-89 και ανεβαίνοντας στο 4-1 στην κατάταξη στο Group B του Basketball Champions League, ρίχνοντας τους Τούρκους στο 2-3.

Έτσι οι Γερμανοί έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρωτιά, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Από 'κει και πέρα, ο Κόλιν Μάλκολμ πρόσθεσε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ για τη Βόννη.

Για τους γηπεδούχους, ο Έρικ ΜακΚόλουμ είχε 14 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πέτυχε 15 πόντους ενώ ο Μπράιαν Ανγκόλα τελείωσε το ματς με 8 πόντους, 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Έτσι η ΑΕΚ μένει ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση ακόμα και αν ηττηθεί το βράδυ της Τετάρτης από τη Ρέτζιο Εμίλια.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 33-43, 51-69, 80-89.

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα