Παπανικολόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός αλλάζει το τέμπο και χωρίς σκληρότητα δεν μπορείς να ακολουθήσεις»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός αλλάζει το τέμπο και χωρίς σκληρότητα δεν μπορείς να ακολουθήσεις»

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έδωσε έμφαση στον ρυθμό που έδιναν οι «πράσινοι» και στον τρόπο τον οποίο άλλαζαν το τέμπο του αγώνα στη Λάρισα.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είπε χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα είναι, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που αλλάζει το τέμπο του παιχνιδιού και πάει σε περισσότερες κατοχές, ότι αν δεν παίξεις άμυνα και δεν δείξεις σκληρότητα στο ματς δεν μπορείς να ακολουθήσεις ένα τέτοιο rotation.

Είχε ο αντίπαλός μας περισσότερες δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ εμείς υποπέσαμε σε λάθη. Έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν βάλαμε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και τους αφήσαμε ένα σκορ στους 50 πόντους και μάλιστα, με τέτοια στατιστικά. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις στο σκορ.

Το θέμα με την Λάρισα είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του αμυντικού και του επιθετικού κομματιού. Στην αναμέτρηση με το Λαύριο είχαμε ένα πολύ καλό αμυντικό κομμάτι, με σημαντική πρoσήλωση και δεν είχαμε «balance» με την επίθεση.

Αντίθετα, σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δώσαμε το εύκολο δίποντο με 70%, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το εύκολο τρίποντο. Τους τα δώσαμε όλα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα