Παπαθεοδώρου: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκίκα, εσωτερικό θέμα του Χρυσικόπουλου»

Παπαθεοδώρου: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκίκα, εσωτερικό θέμα του Χρυσικόπουλου»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Παπαθεοδώρου: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκίκα, εσωτερικό θέμα του Χρυσικόπουλου»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε πολλά να πει. Τα περισσότερα δεν αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με τον Ιωνικό, με τον προπονητή της ΑΕΚ να κάνει λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Γκίκα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε άλλον έναν παίκτης της ΑΕΚ να τραυματίζεται. Ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος επέστρεψε από το νοσοκομείο με μπανταρισμένο το πόδι του, έχε τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ.

«Εν μέσω των γνωστών προβλημάτων, προστέθηκε άλλο ένα σε μία σε μια θέση που πονάμε. Έκανε την προσπάθειάς μας πολύ πιο δύσκολη. Η εξαιρετική προσπάθεια του Ιωνικού και το αμυντικό πλάνο του μας χάλασε το μυαλό.Παίξαμε μπάσκετ που δεν έχουμε παίξει ξανά, με μια πεντάδα που δεν έχουμε δοκιμάσει ούτε στην προπόνηση. Είχαμε και το κοπιαστικό ταξίδι για το BCL που μας επηρέασε. Είναι και το ψυχολογικό κομμάτι, οταν βλέπεις έναν παίκτη της ομάδας να τραυματίζεται. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν σοβαρό τραυματισμό», ανέφερε ο Παπαθεοδώρου.

Για την αποδέσμευση του Λίνου Χρυσικόπουλου: «Είναι εσωτερικό θέμα, θα το λύσουμε και όταν έχουμε κάτι θα το μάθετε και εσείς».

Για τη ζώνη του Ιωνικού: «Δεν ήταν ακριβώς ζώνη, αλλά μία ματς απ άμυνα, η οποία είχε στόχο να σταματήσει την ανάπτυξή μας σε συγκεκριμένα κομμάτια. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό, έχοντας κάνει μία προπόνηση. Δεν είχαμε τους βασικούς μας γκαρντ και μπήκαμε σε ένα σχήμα που δεν έχουμε δει. Μας έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. κυρίως στο μυαλό. Καθυστέρησε η ανάπτυξή μας, κάτι που μας προβλημάτισε πάρα πολύ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα