Καμπερίδης: «Παιχνίδι που καθορίζει την εξέλιξη του Πρωταθλήματος»

Καμπερίδης: «Παιχνίδι που καθορίζει την εξέλιξη του Πρωταθλήματος»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Παιχνίδι που καθορίζει την εξέλιξη του Πρωταθλήματος»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης αποτύπωσε την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για τον αύριο ο αγώνας (23/01, 17:00, ΕΡΤFLIX) με το Μεσολόγγι στο Nick Galis Hall.

Στη σημερινή (22/1) τελευταία προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Μάριο Λιτλ, ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησαν και οι Μίλαν Μιλόσεβιτς, Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Σύμφωνα με την ΚΑΕ Άρης… «η απόφαση για τη συμμετοχή των δυο παικτών θα ληφθεί πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης», γεγονός το οποίο καλλιεργεί ελπίδα για την επιστροφή του Ντραγκίτσεβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται γι’ αγώνα κομβικής σημασίας για τους «κίτρινους» καθώς είναι αναγκαίο να κερδίσουν ούτως ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Αυτό το μήνυμα έστειλε και ο Σάββας Καμπερίδης με δηλώσεις του στο www.arisbc.gr. «Το Μεσολόγγι είναι μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία μας κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι, που σε σημαντικό βαθμό καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με αίσθημα ευθύνης και με το ανάλογο πάθος. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται παραπάνω λόγια...».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα