ΚΑΕ Άρης: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου»

ΚΑΕ Άρης: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου»

Gazzetta team
ΚΑΕ Άρης: «Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για την ενίσχυση της ομάδας.

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε ενέργειες με σκοπό να αντλήσει οικονομική ενίσχυση μέσα από τη μάζα των φιλάθλων και με ανακοίνωσή της, τους ευχαρίστησε για την άμεση και εντυπωσιακή στήριξη. «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας, για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για την ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης των εισιτηρίων στήριξης. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας πάρα πολλές φορές και το ίδιο πράττει και σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λόγω και της πανδημίας.

Η συμπαράσταση ήταν άμεση και ευελπιστούμε πως θα δημιουργηθεί ένα ρεκόρ πίστης και αφοσίωσης, με τη συνδρομή ανθρώπων, που αγαπούν την ομάδα και τη βοηθούν να βρει λύσεις στα προβλήματά της.

ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ!

Σας υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ, μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τη VIVA (στο εξής linκ: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/dipla-sou-panta-egw/) εισιτήρια στην τιμή των 5 και 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων στήριξης θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων των «κίτρινων» στη φετινή Basket League».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα