Άρης: Ερωτηματικό ο Μιλόσεβιτς, θεραπεία για Ντραγκίτσεβιτς

Άρης: Ερωτηματικό ο Μιλόσεβιτς, θεραπεία για Ντραγκίτσεβιτς

Gazzetta team
Άρης: Ερωτηματικό ο Μιλόσεβιτς, θεραπεία για Ντραγκίτσεβιτς

bet365

Με δύο απουσίες άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (3/12, 15:00) καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο Άρης συνεχίσει να λειτουργεί δίχως τους Μίλαν Μιλόσεβιτς, Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Ο πρώτος συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης παράλληλα με τις θεραπείες στον αχίλλειο τένοντα λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει στη δράση. Λόγω αυτών των ενοχλήσεων χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν αγωνίστηκε κόντρα σε Λάρισα, Λαύριο και Κολοσσό Ρόδου. Για τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς – ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα – δεν υπάρχει σαφή εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του, υπολογίζεται όμως ότι θα χρειαστεί τρεις ακόμη εβδομάδες.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (28/12) για τους παίκτες του ΑΡΗ και ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενόψει του πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης για το 2021, απέναντι στον Ιωνικό (03/12, 15:00, ΕΡΤFLIX), στο κλειστό του Πλάτωνα, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Επί δυόμιση ώρες, ο Σάββας Καμπερίδης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, με την απαραίτητη σ’ αυτές τις περιπτώσεις χρήση του video. Ακολούθησε προπόνηση αποκατάστασης για τους «κίτρινους», που συμπλήρωσαν περισσότερο από τέσσερις ώρες στο γήπεδο.

Ο Milan Milosevic ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ συνεχίζει παράλληλα τις θεραπείες στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Μόνος του προπονήθηκε και ο Vladimir Dragicevic, κάνοντας διαφορετικό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζεται με θεραπείες στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (29/12) με μια προπόνηση».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα