Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε ξανά με τρεις ξένους, έχουμε γυρίσει στα 90's»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε ξανά με τρεις ξένους, έχουμε γυρίσει στα 90's»

bet365

Στον τραυματισμό του Κίνγκσλεϊ Μόουζες στάθηκε ο προπονητή της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για την σταθερή απουσία των ξένων παικτών της ομάδας του.

Αύρα από τη δεκαετία του '90 είχε η συνέντευξη Τύπου. Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να χαμογελάει, αλλά να ξέρει μέσα του πως το πρόβλημα είναι μεγάλο. Αιτία ο τραυματισμός του Κίνγκλεϊ Μόουζες, που υποχρεώσε την ΑΕΚ για άλλο ένα ματς να αγωνιστεί με τρεις ξένους. «Όπως στη δεκαετία του '90», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ.

«Στο πρώτο 8λεπτο, ήμασταν νευρικοί και άστοχοι. Μετά τρέξαμε και μέσα από καλές άμυνες, βρήκαμε ρυθμό και εκτελέσαμε καλύτερα. Συντηρήσαμε τη διαφορά και πήραμε μία σημαντική νίκη, όπως όλες στο ελληνικό πρωτάθλημα», τόνισε για το ματς ο Παπαθεοδώρου.

Για τον Μόουζες: «Θα δούμε αύριο το πρωί που κάνει εξετάσεις. Παίξαμε ξανά με τρεις ξένους, έχουμε γυρίσει στα 90's».

Για τον μειωμένο αριθμό των ασίστ: «Οι ομάδες έχουν προσαρμοστεί καλύτερα πάνω μας και δεν έχουμε τον ιδιο ρυθμό, αφού δεν μπορούμε να παίζουμε σερί. Επισης υπάρχει το «μπες βγες¬ αρκετών πακτών που μας βγάζει από τον ρυθμό μας. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να βάζουμε καλάθια. Αν το κάνουμε μέσα από ασίστ, έχει καλώς. Δεν έχουμε πέσει κάτω από τους 80 πόντους, εκτός από το τελευταίο ματς στην Ευρώπη. Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Η 1η ομάδα στην EuroLeague, η ΤΣΣΚΑ είναι τελευταία στις ασίστ. Έχουμε παίκτες και προσωπικότητες και θα προσπαθήσουμε να βρουμε σκορ και από τα δύο, ρυθμό, συνεργασίες και προσωπικά καλάθια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα