Άρης: Σε οριακή κατάσταση παίκτες και Καμπερίδης

Άρης: Σε οριακή κατάσταση παίκτες και Καμπερίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Σε οριακή κατάσταση παίκτες και Καμπερίδης

bet365

Ο Άρης συνεχίζει να εκπέμπει σήμα κινδύνου καθώς έχει εξαντληθεί η υπομονή παικτών και τεχνικού επιτελείου κι αυτό το μήνυμα μετέφεραν στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα διότι τα έσοδα της εταιρίας είναι αδύνατο να καλύψουν τα έξοδα. Η ΚΑΕ περίμενε την είσπραξη των δύο πρώτων τηλεοπτικών δόσεων για να καταβάλλει χρήματα έναντι των οφειλών, αυτό διεμήνυε και στους παίκτες στις επαφές που γίνονται εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει πάρει ρευστό. Κι αυτό διότι, στον ΕΣΑΚΕ κατατέθηκαν έγγραφα κατάσχεσης των εσόδων από πιστωτές οι οποίοι έχουν στα χέρια τους δικαστικές αποφάσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο, στις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν επαφές με τους πιστωτές για τον διακανονισμό των οφειλών, ούτως ώστε να μην παρακρατηθεί το σύνολο του ποσού των δύο πρώτων δόσεων.

Πλέον όμως, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στα όριά τους. Το διατύπωσε πολύ ξεκάθαρα ο Μάριο Τσάλμερς έπειτα από τη βαριά ήττα από το Λαύριο, αντίστοιχες καταστάσεις έλαβαν χώρα και σήμερα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη μεταξύ παικτών και Σάββα Καμπερίδη όπου οι πρώτοι ξεκαθάρισαν ότι η τωρινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αντιλαμβάνονται το επίπεδο οικονομικής δυσκολίας, καταλαβαίνουν ότι η ΚΑΕ περιμένει να εισπράξει μέρος των χρημάτων από τις δύο τηλεοπτικές δόσεις, υπολογίζουν όμως ότι δεν έχουν πάρει χρήματα για τους τελευταίους δύο μήνες. Υπό αυτές τις συνθήκες, έστειλαν τελεσίγραφο στη διοίκηση της ΚΑΕ. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες αλλά και για τον Σάββα Καμπερίδη ο οποίος έχει να λαμβάνει χρήματα από τη φετινή συνεργασία του με τους «κίτρινους» αλλά και από τις παλιότερες.

Μετά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ παικτών και Σάββα Καμπερίδη, κάποιοι παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, άλλοι πρόγραμμα αποκατάστασης και άλλοι έκαναν βάρη. Η κατάσταση θα μπορούσε να είχε εκτροχιαστεί αν δεν ακολουθούσε το ντέρμπι (13/12, 16:00) με τον ΠΑΟΚ. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα ακολουθήσει μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάριο Τσάλμερς και Τζαμάλ Σούλερ δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες.

Το βέβαιο είναι ότι λόγω των περιορισμένων εσόδων, σε συνδυασμό τις κατασχέσεις εσόδων αλλά και το ύψος του αγωνιστικού προϋπολογισμού, μοιάζει αδύνατο να βγει οικονομικά η χρονιά. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι η εξασφάλιση χρηματοδότησης, αλλά στην παρούσα στιγμή τίποτε σχετικό διαφαίνεται στον ορίζοντα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα