Ζιάγκος: «Δεν ξέρουμε πότε να φορμάρουμε τους αθλητές μας»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Δεν ξέρουμε πότε να φορμάρουμε τους αθλητές μας»

bet365

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο (10/11, 17:00) τον Άρη σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική της Basket League και ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία των «κυανόλευκων».

Ο προπονητής του «Γηραιού» ανέφερε ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη:

«Παίζουμε απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, του οποίου η απόδοση την πρώτη αγωνιστική για εμάς, δεν αντιπροσωπεύει ούτε την αγωνιστική του κατάσταση, ούτε και την ποιότητα ως ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση για τον Άρη και θέλει να χρησιμοποιήσει το δικό μας παιχνίδι για να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδο.

Εμείς είμαστε σε μια πολύ κατάσταση, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια περίεργη περίοδο, όπου έχουν καταργηθεί παραδοσιακές προπονητικές και αξίες, έχουμε να δώσουμε παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική κι έτσι είμαστε 20 μέρες περίπου ανενεργοί αγωνιστικά, πράγμα το οποίο, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε έχει συνέπειες στον αγωνιστικό ρυθμό μιας ομάδας.

Αυτό που θέλουμε να επικρατήσει στο μυαλό μας, είναι η αγωνιστική διάθεση για να μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια όλη αυτή την επιθυμία που έχει συσσωρευτεί χωρίς αγωνιστική δράση».

Αναφορικά στο αν τον προβληματίζει για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα χρειαστεί να δώσει ο Ηρακλής το προσεχές διάστημα:

«Είναι μια διαδικασία που δεν έχει περιοδικότητα, κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρουμε πότε να φορμάρουμε τους αθλητές μας, πως να διαχειριστούμε τις εντάσεις της ημερήσιας προπόνησης, δεδομένου ότι δεν ξέραμε πότε θα παίξουμε με τον Άρη, μετά τις συνεχόμενες αναβολές και από μια μακρά περίοδο αγωνιστικής αποχής μπαίνουμε πάρα πολύ γρήγορα σε ένα διάστημα 10-12 ημερών, όπου η ομάδα καλείται να δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Προφανώς και μας προβληματίζει και έχει συνέπειες στη δουλειά μας. Είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα