Ο Ηρακλής παραμένει χωρίς ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ για την τύχη του αγώνα με τον Άρη!

Ο Ηρακλής παραμένει χωρίς ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ για την τύχη του αγώνα με τον Άρη!

bet365

Η αγωνιστική δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη μπαίνει στον... πάγο για τις επόμενες δυο εβδομάδες και οι άνθρωποι του Ηρακλή παραμένουν δίχως επίσημη ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμένο για αύριο (4/11) αγώνα με τον Άρη.

Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας (2/11) οδηγία με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται «γκρίζα ζώνη» όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική δραστηριότητα, είτε αφορά προπόνηση είτε αγώνα.

Εξαίρεση θα γίνει για το ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν την προσεχή Πέμπτη στη φάση των ομίλων του Europa League ενώ το καλεντάρι του ΕΣΑΚΕ προβλέπει για αύριο (4/11, 17:00) την εξ αναβολής αναμέτρηση του Άρη με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο, για τη 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο «Γηραιός» που παρεμπιπτόντως, έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι στην Α1 από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (24/10) όταν επικράτησε του ΠΑΟΚ με 75-57, δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή όσον αφορά την τύχη του αγώνα με τους «κίτρινους» που θεωρητικά τουλάχιστον, επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο. Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν μείνει στη χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, δίχως να καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα