Καμπερίδης: «Είναι δεδομένη η πίεση»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Είναι δεδομένη η πίεση»

bet365

Πρεμιέρα στο Αγρίνιο θα κάνει ο Άρης καθώς αύριο (24/10, 17:15, ΕΡΤFLIX) αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι ελπίζοντας ότι θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων στους εκτός έδρας αγώνας.

Πέρασαν 21 μήνες από την τελευταία εκτός έδρας νίκη του Άρη, καθώς επιτεύχθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2019 απέναντι στο Ρέθυμνο στην Κρήτη. Συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου αγώνα του Κυπέλλου με τον Ιωνικό, οι «κίτρινοι» μετρούν 15 σερί ήττες. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Σάββας Καμπερίδης παραδέχθηκε ότι… «υπάρχει μια δεδομένη πίεση ότι γενικότερα τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας», με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Ο προπονητής του Άρη συμπλήρωσε αναφερόμενος στην ανυπομονησία των παικτών του. «Όλοι είναι ανυπόμονοι και προσδοκούν από την ομάδα να πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα, ώστε να μπορέσει να βρει έναν ρυθμό, μέσα από μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα και να ‘χτίσει’ πάνω σε αυτή. Αυτή είναι και η δική μας λογική. Θέλουμε να κερδίσουμε το Μεσολόγγι και να μπορέσουμε, με αφετηρία αυτόν τον αγώνα, να έχουμε μια ανάλογη πορεία και στη συνέχεια».

Σκιαγραφώντας το Μεσολόγγι, στάθηκε στον χαρακτήρα των ομάδων του Ντίνου Καλαμπάκου. «Είναι μια ομάδα, με την ταυτότητα του προπονητή. Ο κόουτς Καλαμπάκος είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει τη δική του διαδρομή κι έχει το δικό του στίγμα στον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του. Θεωρώ απ’ ότι έχουμε δει ότι η ομάδα θα κινηθεί στο συγκεκριμένο μοτίβο και πάλι. Οι δυο (σ.σ. Langford και Αγραβάνης) από τους τρεις παίκτες που προστέθηκαν τελευταίοι στο ρόστερ του Μεσολογγίου έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε γνωρίζουμε τι να περιμένουμε. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Τσάλμερς, Ντραγκίτσεβιτς, Λιτλ Ντεκόζι.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα