Καμπερίδης: «Συνέπεια στην άμυνα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση»

Καμπερίδης: «Συνέπεια στην άμυνα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Συνέπεια στην άμυνα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση»

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (26/09, 17:00) νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου με τον Ιωνικό και ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Με εξαίρεση τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν συμμετέχει στην αποστολή, ο Άρης είναι πλήρης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σούλερ, Σταμάτης Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίτσεβιτς και ΝτεΚόζι.

Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Ιωνικού αλλά και στα στοιχεία που οφείλει να έχει η ομάδα του. «Σε μια χρονική στιγμή, που όλες οι ομάδες δείχνουν ανέτοιμες, αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα ξεκάθαρα δομημένη, με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της. Έχει καλές αποστάσεις, όλοι οι παίκτες απειλούν από το τρίποντο, ενώ έχει δύο πολύ ικανούς χειριστές, τον Τολιόπουλο και τον Smith, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Η συνέπειά μας στην άμυνα, οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση και ο περιορισμός των λαθών θα αποτελέσουν ‘κλειδί’ για την έκβαση του παιχνιδιού. Επίσης, θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και συμπαγείς στα αναμενόμενα 'σκαμπανεβάσματα' κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης», είπε.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα