Κασελάκης: «Η άμυνα πρέπει να γίνει "όπλο"» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Κασελάκης: «Η άμυνα πρέπει να γίνει "όπλο"» (vid)

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στάθηκε στο αμυντικό κομμάτι του Παναθηναϊκό και στο κίνητρο που έχει με την συμμετοχή του στην Euroleague.

Ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε αρχικά: «Ήταν κάπως άβολο που παίζαμε στον μικρό τελικό. Πλέον έχει τελειώσει η προετοιμασία κι αρχίζει το ταξίδι για την Euroleague, που θα είναι δύσκολο. Θα μας κάνουν καλό τα τελευταία παιχνίδια που αντιμετωπίσαμε ομάδες που είναι σε καλό επίπεδο. Είδαμε κάποιες αδυναμίες μας. Δρόμος είναι να ξεκινάμε τα παιχνίδια από την άμυνα και πρέπει να γίνει "όπλο" μας. Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε απαιτήσεις, είμαστε σε σύλλογο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στον κάθε στόχο. Να βοηθάει ο καθένας όσο μπορεί περισσότερο, γιατί η χρονιά είναι μεγάλη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε, είναι να φτάσουμε στο μάξιμουμ. Το που θα μας πάει, θα το δούμε».

Στη συνέχεια, για το κίνητρο της Euroleague, είπε: «Από την αρχή ήταν μεγαλο κίντηρο να παίξω στον Παναθηναϊκό, ξέροντας ότι θα αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, για ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, για όσο μου το ζητήσει και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Παιχνίδι το παιχνίδι να εξελίξω πράγματα και να την βοηθήσω περισσότερο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα