Παπανικολόπουλος: «Μπράβο που βγάζετε συμπεράσματα από ένα παιχνίδι, εμείς θέλουμε ενάμιση μήνα» (vid)

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Μπράβο που βγάζετε συμπεράσματα από ένα παιχνίδι, εμείς θέλουμε ενάμιση μήνα» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος απάντησε με χιουμοριστικό και σαρκαστικό τρόπο σε ερώτηση για την πληρότητα του Περιστερίου.

Ο προπονητής του Περιστερίου είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Επιλέγουμε παιδιά και πρώτα κοιτάμε το χαρακτήρα τους, μετά το κίνητρό τους για διάκριση και βέβαια το να θέουν να προσφέρουν σε ομαδικό πνεύμα. Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά η συνολική προσπάθεια ήταν καλή.

Ίσως ο ρυθμός της ομάδας να ήταν λίγο καλύτερος. Χαίρομαι γιατί τα παιδιά έχουν κίνητρο και το θέλω αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την πληρότητα του Περιστερίου κι ότι δεν είχε κάτι αντίστοιχο παλιά, ενώ έχει αρκετούς παίκτες με προσωπικότητα και αν αυτό δημιουργεί προσδοκίες, σχολίασε: «Καμία προσδοκία δεν μας δημιουργεί. Μπράβο σας που βγάζετε τόσα πολλά συμπετάσματα από ένα παιχνίδι. Εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε αυτά από ενάμιση μήνα προπόνηση. Το ρόστερ φτιάχτηκε, για να είναι ισορροπημένο. Μας έλειψε ο Λουκάς, αλλά ήταν μια ατυχία της τελευταίας στιγμής. Φτιάξαμε ένα ρόστερ για διπλά παιχνίδια, που ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορούμε να καλύψουμε μια απώλεια ανά θέση. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι ή το αυριανό, για την διάρκεια της χρονιάς».

Τέλος, πρόσθεσε για το τι περιμένει από την ομάδα του: «Περιμένω με αγωνία να κάνουμε μια σημαντική προπόνηση με τα παιδιά, για να δούμε πως από βίντεο και χωρίς προπόνηση, μπορούν να πάρουν την πληροφορία, που είναι το πιο βασικό για την αρχή της χρονιάς. Από εκεί και πέρα, να δούμε ένα καλό παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα