Αρβανίτης: «Ο Άρης θα κατέβει να παίξει κανονικά»

Αρβανίτης: «Ο Άρης θα κατέβει να παίξει κανονικά»

Gazzetta team
Αρβανίτης: «Ο Άρης θα κατέβει να παίξει κανονικά»

bet365

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ξεκαθάρισε ότι ο Άρης θα ανταποκριθεί σε όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα και ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά.
Σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ «Yellow Radio», ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ρωτήθηκε για τις επαφές που έγιναν με τη FIBA για το ζήτημα έκδοσης των δελτίων των αθλητών και σημείωσε ότι… «έχουν γίνει κάποια πράγματα, βγήκαν προς τα έξω όσα μπορούσαν να βγουν. Η ομάδα θα κατέβει να παίξει κανονικά, αρκεί να κάνουμε κάποια βήματα που υποσχεθήκαμε στους ανθρώπους του BAT», ενώ σημείωσε ότι δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφική κίνηση (σ. σ. πλην της ενσωμάτωσης του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς). «Έχουμε τελειώσει και νομίζω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED