Γαλατσόπουλος: «Είναι μεγάλη η αισιοδοξία μου»

Gazzetta team
Γαλατσόπουλος: «Είναι μεγάλη η αισιοδοξία μου»

bet365

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, πριν την έναρξη της κλήρωσης για το πρόγραμμα της Basket League δήλωσε αισιόδοξος για την νέα σεζόν.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, έκανε το δικό του σχόλιο πριν την κλήρωση για την νέα σεζόν της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σας καλωσορίζουμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και του νέου θεσμού, του Σούπερ Καπ. Η αισιοδοξία μου για το νέο πρωτάθλημα είναι μεγάλη παρά τις νέες συνθήκες. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί. Οι φίλοι του μπάσκετ δείχνουν τον ενθουσιασμό τους ενόψει της επιστροφής στη δράση. Η αισιοδοξία μας γίνεται μεγαλύτερη γιατί οι χορηγοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Η ΕΡΤ θέλουμε να είναι δίπλα μας για αρκετά χρόνια από εδώ και πέρα και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία. Υπάρχει διάθεση και θέληση για κεντρική διαχείριση και με τη στήριξη όλων των ΚΑΕ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία που θέλουμε και επιδιώκουμε. Όπως επίσης ευχαριστώ τον κύριο Πέτσα, όπως και τον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ σχολίασε και το Σούπερ Καπ: «Τους προηγούμενους μήνες οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ πήραν γενναίες αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξία μας είναι το Σούπερ Καπ να αποτελέσει χαρακτήρα γιορτής. Μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν και θα απολαμβάνουν εραστές της πορτοκαλή θεάς. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πανδημία και ευχόμαστε υγεία σε όλους».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED