Χάνλαν: «Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου ο κόσμος του Ηρακλή» (pics)

Gazzetta team
Χάνλαν: «Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου ο κόσμος του Ηρακλή» (pics)

bet365

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν έκλεισε τον κύκλο των αφίξεων για τον Ηρακλή καθώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Για τον Ολιβιέρ Χάνλαν, το περιβάλλον δεν είναι άγνωστο καθώς θα αγωνιστεί στον Ηρακλή για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ο Καναδός γκαρντ ήταν από τους διακριθέντες του περσινού Ηρακλή, η παραμονή του στην ομάδα ήταν ένας από τους στόχους των «κυανόλευκων» και τελικώς συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο. Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, κλείνει και ο κύκλος των αφίξεων για τον Ηρακλή και αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προβλέπεται να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Αυτό προέβλεπε και το πλάνο των ανθρώπων του Ηρακλή, δηλαδή να έχει ο έμπειρος τεχνικός όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, τουλάχιστον έναν μήνα πριν την έναρξη της προκριματικής φάσης του BCL.

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν στάθηκε στη σχέση που ανέπτυξε πέρυσι με τους φίλους του Ηρακλή και στη σημασία που έχει στην απόφαση παραμονής του στην ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι του Ηρακλή έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Στο προηγούμενο διάστημα μου έστελναν μηνύματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε και αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

«Επίσης έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Έδειξε την πίστη του σε μένα και το εκτίμησα. Πλέον ακολουθεί μια δυσκολότερη και πιο απαιτητική χρονιά, έχουμε του ευρωπαϊκούς αγώνες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της παίκτες με εμπειρία και ταλέντο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα