Παναθηναϊκός: Θα τον... τρέξουν ο Μάνος Παπαδόπουλος κι ο Τάκης Τριαντόπουλος!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Θα τον... τρέξουν ο Μάνος Παπαδόπουλος κι ο Τάκης Τριαντόπουλος!

bet365

To gazzetta.gr παρουσιάζει τους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο, οι οποίοι θα είναι εκείνοι που θα τρέχουν τον Παναθηναϊκό από εδώ και στο εξής.

Η εποχή Γιαννακόπουλου ανήκει στο παρελθόν από το μεσημέρι της Τρίτης 9/6 για τον Παναθηναϊκό!

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές της «πράσινης» ΚΑΕ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά μέχρι να βρεθεί αγοραστής, «κουμάντο» θα κάνουν οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος.

Δύο άνθρωποι με πλούσια εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ, άμεσοι συνεργάτες της οικογένειας Γιαννακόπουλων και έτοιμοι να επωμιστούν το «βαρύ» φορτίο που θα κληθούν να σηκώσουν.

Ο 57χρονος Μάνος Παπαδόπουλος βρίσκεται στην ομάδα μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια και έχει ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές του συλλόγου ως ενεργό μέλος του συλλόγου. Έχει διατελέσει τιμ μάνατζερ της ομάδας, γενικός διευθυντής, ενώ εδώ και έξι χρόνια έχει τον τίτλο του προέδρου.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που εκπροσωπούσε την ομάδα σε όλα τα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ, στις κληρώσεις των διαιτητών και ήταν εκείνος που έβγαινε μπροστά όταν έπρεπε να μιλήσει εκ μέρους των «πρασίνων».

Από τη πλευρά του ο Τάκης Τριαντόπουλος αποτελεί επί σειρά ετών άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι διευθύνων Σύμβουλος της DPG Media, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και γενικός διευθυντής της ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα