ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπαγεωργίου: «Σχεδιάζουμε τον Άρη της επόμενης χρονιάς»

Παπαγεωργίου: «Σχεδιάζουμε τον Άρη της επόμενης χρονιάς»

Παπαγεωργίου: «Σχεδιάζουμε τον Άρη της επόμενης χρονιάς»

Να μην περάσει την επόμενη σεζόν αυτά που πέρασε φέτος ο Άρης θέλει ο Χάρης Παπαγεωργίου, που τόνισε πως η ομάδα του δεν ζητάει χάρη από κανέναν.

Ο πρόεδρος του Άρη μίλησε στο «Yellow Radio 92,8» και είπε:

Για το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ: «Ήταν η κατάληξη μίας μεγάλης προσπάθειας που έγινε εδώ και καιρό. Θεωρώ ότι είναι η δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία του Άρη. Δεν τιμάει κανέναν το που βρέθηκε η ομάδα φέτος. Χειρίστηκα το πολύ δύσκολο αυτό θέμα του να παρθεί μία οριστική απόφαση σχετικά με την βαθμολογία. Απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς. Με την άλλη μου ιδιότητα ως γραμματέας του ΕΣΑΚΕ είχα επαφές με τους άλλους προέδρους και φτάσαμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Για το ότι ο Άρης δεν ζήτησε «χάρη»: «Ο Άρης δεν ζητάει χάρη από κανέναν. Τα παιδιά έκαναν ατομικές προπονήσεις, ήταν όλοι ετοιμοπόλεμοι. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, στον Άρη δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την θέση΅».

Για τις αποφάσεις που ελήφθησαν: «Νομίζω αυτό είναι το δίκαιο. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Για τον αριθμό των ομάδων που θα είναι στην Α1 την νέα σεζόν: «Είναι σαφές ότι οι 14 ομάδες της Α1 θα παραμείνουν. Περιμένουμε την απόφαση της ΕΟΚ για το αν θα ανεβάσει μία ομάδα, τον Χαρίλαο Τρικούπη, ή θα ανέβει και δεύτερη. Θα αλλάξουν συνολικά πολλά. Τα κριτήρια της συμμετοχής με την εγγυητική και το θέμα των γηπέδων, θα δούμε τι θα γίνει για χορηγούς, διαχείριση τηλεοπτικών και πολλά άλλα».

Για την εγγυητική: «Η πρόταση είναι να υπάρχει μία εγγυητική 200.000 ευρώ, με τα 140.000 να αποδεσμεύονται τον Νοέμβριο».

Για τα υπόλοιπα ζητήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι: «Το τηλεοπτικό είναι ένα βασικό και καυτό θέμα που αφορά όλες τις ΚΑΕ. Υπάρχει και το θέμα του χορηγού, να δούμε αν θα συμφωνήσει η ΕΚΟ, λόγω των συνθηκών. Υπάρχουν πρόεδροι που συμφωνούν στην μείωση των ξένων για πολλούς λόγους. Κάποιοι κρίνουν ότι το νούμερο έξι είναι πολύ υψηλό. Έχουμε και το κομμάτι των γηπέδων. Πρέπει να έχουμε αξιοπρεπείς έδρες, σύγχρονα γήπεδα και με κόσμο στις κερκίδες».

Για το θέμα του κόσμου: «Το είχα θέσει και σε προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Πλήττεται κυρίως ο Άρης, γιατί στα χειρότερα του έχει πάλι κόσμο στο γήπεδο».

Για τον Άρη: «Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Όπως και καθημερινά, έτσι και σήμερα είμαι στο γραφείο και σχεδιάζουμε τον Άρη της επόμενης χρονιάς που θέλουμε να μην περάσουμε αυτά που περάσαμε φέτος».

Για το θέμα των μετοχών: «Κάλεσα σήμερα τον κ.Γουλιέλμο, αλλά δεν μου απάντησε. Ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να έχουμε επικοινωνία. Μου έχει πει ότι δυσκολεύεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, λόγω των περιορισμών στις πτήσεις. Την επόμενη εβδομάδα πάντως θα κατέβω στην Αθήνα για το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, οπότε αν χρειαστεί θα παραμείνω».

Για την δική του παρουσία στην διοίκηση της ΚΑΕ: «Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Επιστρατεύτηκα σε μία δύσκολη φάση μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη για να βοηθήσω να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο εκείνη την χρονιά. Είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην περάσει ξανά ο Άρης τέτοια δύσκολα χρόνια».

Για το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη μέρα: «Ας μην δημοσιοποιήσουμε περισσότερα. Είμαστε σε μία καλή επαφή με τον Λευτέρη Αρβανίτη και μόλις υπάρχει κάτι θα ενημερώσουμε τον κόσμο του Άρη. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, ο Άρης μας χρειάζεται όλους και δεν περισσεύει κανείς. Από εκεί και πέρα: δουλειά, δουλειά, δουλειά».