Πόσοι Αντετοκούνμπο θα παίξουν σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό τη νέα σεζόν σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Πόσοι Αντετοκούνμπο θα παίξουν σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό τη νέα σεζόν σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Gazzetta team
Πόσοι Αντετοκούνμπο θα παίξουν σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό τη νέα σεζόν σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

bet365

O Αλεξ Αντετοκούνμπο αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη πριν κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ, όμως πόσοι της οικογένειας θα παίζουν σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό τη νέα σεζόν;

H οικογένεια Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στο μπάσκετ, δείχνοντας την αγάπη της για το άθλημα

Φυσικά ο Γιάννης βρίσκεται αυτή τη στιγμή του κόσμου, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος του ΝΒΑ στους Μπακς. Πέρυσι σήκωσε το βραβείο του MVP, ενώ και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί και απειλείται μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Φυσικά δεν το κουνάει από το ΝΒΑ ο Greek Freak.

Μαζί του στα... ελάφια και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος όπως αναμενόταν έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

O τρίτος της παρέας, ο Κώστας προσπαθεί να βρει τα λεπτά και την εμπιστοσύνη του Φράνκ Βόγκελ στους Λέικερς, μια αποστολή που είναι πολύ δύσκολη.

Πόσοι Αντετοκούνμπο θα παίξουν σε ελληνική ομάδα τη σεζόν 2020/21;

Και φτάνουμε στον μικρότερο, τον Άλεξ για τον οποίο οι ειδικοί αναφέρουν πως έχει τεράστιες προοπτικές. Ο Άλεξ αποφάσισε να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και μέσα από αυτό θεωρεί πως θα εξελιχθεί περισσότερο και πιο γρήγορα για να μπορέσει να φτάσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Φέτος τα πήγε εξαιρετικά στο Dominican High School με 12,9 πόντους (63,9% εντός πεδιάς) 7,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 2,4 μπλοκς σε 28 ματς.

Ο Άλεξ θα ήταν ενδιαφέρουσα επιλογή για τις ελληνικές ομάδες, ακόμα και σε επίπεδο Euroleague όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Από την άλλη ο Θανάσης θα μπορούσε να βρει έναν πολύ μεγαλύτερο ρόλο σε μια ελληνική ομάδα. Άλλωστε ξέρει καλά και το περιβάλλον του Παναθηναϊκό.

Οι στοιχηματικές θεωρούν πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε έναν Αντετοκούνμπο σε ελληνική ομάδα τη νέα σεζόν, ενώ η πιο κοντινή επιλογή φαντάζει να μην φορέσει κανένας από την οικογένεια φανέλα ελληνικής ομάδας.

Πόσοι Αντετοκούνμπο θα παίξουν στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020/21;

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό υπάρχει πιθανότητα να έχει τουλάχιστον έναν Αντετοκούνμπο στο ρόστερ,ωστόσο σχεδόν ίδιο είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει να πορεύεται χωρίς κάποιον από τους Antetokounbros.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές και ο Ολυμπιακός είναι στο κόλπο για τουλάχιστον έναν Αντετοκούνμπο, βέβαια είναι πιο δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο σε σχέση με τους «πράσινους».

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα