Άγγελος Τσάμης κι όχι ο Σπανούλης των φτωχών! (gTV)

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Άγγελος Τσάμης κι όχι ο Σπανούλης των φτωχών! (gTV)

bet365

Ο Χρήστος Κιούσης μίλησε με τον Άγγελο Τσάμη για τη διακοπή – μαχαίρι των Πρωταθλημάτων ερήμην των παικτών, τη διαχρονική αδικία απέναντι στους Έλληνες παίκτες, αλλά και τα "τσάμικα και τα αλφαδυότικα" και την αγαπημένη του λέξη για μικρούς και μεγάλους αθλητές

Περίεργο θα ακουστεί αλλά τον Άγγελο Τσάμη μπορεί να τον «συνάντησα» στο γήπεδο αλλά τον «γνώρισα» στο twitter εκεί που κατά καιρούς μοιράζεται ανέκδοτες ιστορίες από τη μεγάλη σε διάρκεια κι εμπειρίες καριέρα του. Στην εποχή του “Last Dance” ο ίδιος δεν προτίθεται να αφήσει τον κορονοϊό να ορίσει τη λήξη της σχέσης του με το αγαπημένο του μπάσκετ, ούτε να μείνει άπραγος μεταξύ της αγαπημένης του Ρόδου και της πατρίδας του στην Αχαϊα.

Μας μιλάει για τη διακοπή – μαχαίρι των Πρωταθλημάτων ερήμην των παικτών, τη διαχρονική αδικία απέναντι στους Έλληνες παίκτες, την ιδιαίτερη σχέση του με τον Κολοσσό Ρόδου, το peak της καριέρας του, το πέρασμα από τη Λιμόζ του παιδικού του ήρωα Παναγιώτη Γιαννάκη, τους καλύτερους παίκτες που συνάντησε πίσω από τη βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ, για τα "τσάμικα και τα αλφαδυότικα" και την αγαπημένη του λέξη για μικρούς και μεγάλους αθλητές: Υπομονή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης