Άγγελος Τσάμης κι όχι ο Σπανούλης των φτωχών! (gTV)

Άγγελος Τσάμης κι όχι ο Σπανούλης των φτωχών! (gTV)

bet365

Ο Χρήστος Κιούσης μίλησε με τον Άγγελο Τσάμη για τη διακοπή – μαχαίρι των Πρωταθλημάτων ερήμην των παικτών, τη διαχρονική αδικία απέναντι στους Έλληνες παίκτες, αλλά και τα "τσάμικα και τα αλφαδυότικα" και την αγαπημένη του λέξη για μικρούς και μεγάλους αθλητές

Περίεργο θα ακουστεί αλλά τον Άγγελο Τσάμη μπορεί να τον «συνάντησα» στο γήπεδο αλλά τον «γνώρισα» στο twitter εκεί που κατά καιρούς μοιράζεται ανέκδοτες ιστορίες από τη μεγάλη σε διάρκεια κι εμπειρίες καριέρα του. Στην εποχή του “Last Dance” ο ίδιος δεν προτίθεται να αφήσει τον κορονοϊό να ορίσει τη λήξη της σχέσης του με το αγαπημένο του μπάσκετ, ούτε να μείνει άπραγος μεταξύ της αγαπημένης του Ρόδου και της πατρίδας του στην Αχαϊα.

Μας μιλάει για τη διακοπή – μαχαίρι των Πρωταθλημάτων ερήμην των παικτών, τη διαχρονική αδικία απέναντι στους Έλληνες παίκτες, την ιδιαίτερη σχέση του με τον Κολοσσό Ρόδου, το peak της καριέρας του, το πέρασμα από τη Λιμόζ του παιδικού του ήρωα Παναγιώτη Γιαννάκη, τους καλύτερους παίκτες που συνάντησε πίσω από τη βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ, για τα "τσάμικα και τα αλφαδυότικα" και την αγαπημένη του λέξη για μικρούς και μεγάλους αθλητές: Υπομονή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.