Όταν σημειώθηκε η πιο τρελή φάση με το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ της Κηφισιάς (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Όταν σημειώθηκε η πιο τρελή φάση με το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ της Κηφισιάς (vids)

bet365

Πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια σημειώθηκε ένα σπάνιο φαινόμενο στο πρωτάθλημα της Basket League, με τον Ζερμέιν Μάρσαλ που αγωνιζόταν στην Κηφισιά να σημειώνει αυτοκαλάθι και να στέλνει το ματς στην παράταση!

Στις 23 Απριλίου 2016 και πιο συγκεκριμένα για τα προημιτελικά των playoffs στο κλειστό της Κηφισιάς, ο αείμνηστος Ζερμέιν Μάρσαλ είχε κάνει την γκάφα του αιώνα στο δεύτερο παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με τον Άρη!

Με το σκορ στο 95-93 υπέρ της Κηφισιάς, με το οποίο θα έφερνε τη σειρά στα ίσια και θα «παιζόταν» και 3ο ματς στο «Αλεξάνδρειο», ο Αμερικανός σημείωσε ένα απίστευτο καλάθι σε νεκρό χρόνο! Και να 'ταν μόνο αυτό; Με αυτό το αυτοκαλάθι το ματς πήγε στην παράταση, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε νικήσει με 108-103 και είχε πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος!

Αν μη τι άλλο ήταν μια φάση που έκανε τον γύρο του κόσμου και την οποία είχε χρησιμοποιήσει και ο Σακίλ Ο' Νιλ στο φημισμένο Shaqtin A Fool! Ο Μάρσαλ αγωνίστηκε μετά την Κηφισιά σε Κύπρο, Ολλανδία, Φινλανδία και Γαλλία! Τον Ιανουάριο του 2019 βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 28 ετών από παθολογικά, όπως αποδείχθηκε μετά την ιατροδικαστική εξέταση, αίτια.

Δείτε τι είχε γίνει πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα