ΚΑΕ ΑΕΚ: «Σύλλογος που εξακολουθεί να εμπνέει, να διδάσκει, να καθοδηγεί» (pic)

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Σύλλογος που εξακολουθεί να εμπνέει, να διδάσκει, να καθοδηγεί» (pic)

Gazzetta team
ΚΑΕ ΑΕΚ: «Σύλλογος που εξακολουθεί να εμπνέει, να διδάσκει, να καθοδηγεί» (pic)

bet365

Η μπασκετική ΑΕΚ στέλνει το δικό της μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου.

To μήνυμα των ανθρώπων της ΚΑΕ, μέσω των social media:

Τα γενέθλια της Βυζαντινογέννητης βρίσκουν την Πατρίδα αλλά και την ανθρωπότητα να βιώνουν μία από τις δυσκολότερες περιόδους.
Η ΑΕΚ των υπεραξιών και των υπεριδανικών εξακολουθεί να εμπνέει, να διδάσκει, να καθοδηγεί.
Το μήνυμα των Κωνσταντίνου Σπανούδη, Κωνσταντίνου Δημόπουλου, αδελφών Ιωνά, αλλά και των λοιπών Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών, ας γίνει οδηγός για τα μελλούμενα. Η υγεία και η επιβίωσή μας δοκιμάζονται, όμως με ψυχή, δύναμη και γνώση μπορούμε πάντα να κατορθώσουμε τα ακατόρθωτα.
«Αυτή είναι η Ιστορία μας… Μπροστά οι χαρές και πίσω το βαρύ φορτίο».
Υπερήφανοι για τους προγόνους μας.

Τα γενέθλια της Βυζαντινογέννητης βρίσκουν την Πατρίδα αλλά και την ανθρωπότητα να βιώνουν μία από τις δυσκολότερες περιόδους. Η ΑΕΚ των υπεραξιών και των υπεριδανικών εξακολουθεί να εμπνέει, να διδάσκει, να καθοδηγεί. Το μήνυμα των Κωνσταντίνου Σπανούδη, Κωνσταντίνου Δημόπουλου, αδελφών Ιωνά, αλλά και των λοιπών Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών, ας γίνει οδηγός για τα μελλούμενα. Η υγεία και η επιβίωσή μας δοκιμάζονται, όμως με ψυχή, δύναμη και γνώση μπορούμε πάντα να κατορθώσουμε τα ακατόρθωτα. «Αυτή είναι η Ιστορία μας… Μπροστά οι χαρές και πίσω το βαρύ φορτίο». Υπερήφανοι για τους προγόνους μας. #AEKBC #AEKFamily #AEKHistory

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις

BASKET LEAGUE NEWS FEED