Επιστροφή Μπράουν και «ντόπες» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Επιστροφή Μπράουν και «ντόπες» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Επιστροφή Μπράουν και «ντόπες» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κώστας Μέξας είχε λευκό απουσιολόγιο στη σημερινή (27/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ στο τέλος αυτής, μέλη της συντονιστικής επιτροπής των φιλάθλων του Δικεφάλου μίλησαν στους παίκτες.

Καταρχήν, ήταν η πρώτη φορά σε διάστημα 15 ημερών όπου ο Κώστας Μέξας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Όπως ανέφερε στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «ήταν μία ιδιαίτερη προπόνηση. Ο Κώστας Μέξας είχε προλάβει μόνο στις τρεις πρώτες προπονήσεις του με την ομάδα, να δει όλους τους παίκτες μαζί στο γήπεδο. Και σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 15 ημέρες, το απουσιολόγιο ήταν άδειο (μετά και την επιστροφή του M.J. Rhett), έστω κι αν δεν ακολούθησαν όλοι το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας. Ο Bobby Brown δοκίμασε και ακολούθησε όλο σχεδόν το πρόγραμμα της ομάδας, την ώρα που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική».

Μετά το τέλος της προπόνησης, μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων του ΠΑΟΚ μίλησαν στους παίκτες. «Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ομάδας, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, μίλησε σε όλη την ομάδα. Στη σύντομη ομιλία τους, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα 8 παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υποσχέθηκαν στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια», ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα