Επέστρεψε ο Μπεστ, εκτός προπόνησης Μπράουν, Μαργαρίτης

Επέστρεψε ο Μπεστ, εκτός προπόνησης Μπράουν, Μαργαρίτης

Επέστρεψε ο Μπεστ, εκτός προπόνησης Μπράουν, Μαργαρίτης

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα (29/2, 15:30) με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Ο Άαρον Μπεστ βρέθηκε στη διάθεση του Κώστα Μέξα σε αντίθεση με τους Μπόμπι Μπράουν, Βαγγέλη Μαργαρίτη οι οποίοι έμειναν εκτός. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, στην τελική ευθεία για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο (Σάββατο 29/2 στις 15:30). Για τον Κώστα Μέξα δεν ήταν όλα τα νέα ευχάριστα, καθώς το απουσιολόγιο δεν ήταν λευκό ούτε σήμερα, παρά τις επιστροφές αρκετών παικτών.

O Βαγγέλης Μαργαρίτης που επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία σήμερα, καθώς έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ο Bobby Brown, που όπως και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται να δοκιμάσει στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Aaron Best, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και παρά το πολύωρο ταξίδι που έκανε, βρέθηκε ουσιαστικά από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας. Την Πέμπτη θα μπει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και ο M.J. Rhett, που αναμένεται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet