Φιλική νίκη της Λάρισας επί του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκαν Μπράουν και Σχίζας

Φιλική νίκη της Λάρισας επί του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκαν Μπράουν και Σχίζας

Φιλική νίκη της Λάρισας επί του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκαν Μπράουν και Σχίζας

Η Λάρισα επικράτησε με 77-74 του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο PAOK SPORTS ARENA. Μάλιστα στη διάρκεια του αγώνα αποχώρησαν λόγω τραυματισμού οι Μπόμπι Μπράουν, Σταύρος Σχίζας.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι δύο παίκτες υπέστησαν διάστρεμμα και θα υποβληθούν σε εξετάσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους. Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με μόλις επτά επαγγελματίες παίκτες καθώς ο Κώστας Μέξας δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Μαργαρίτη, Ρετ και Μπεστ, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «μία ακόμα ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο Κώστας Μέξας στο φιλικό με τη Λάρισα που διεξήχθη στο “PAOK Sports Arena”, ωστόσο η ατυχία δεν έλειψε στο σημερινό παιχνίδι. Bobby Brown και Σταύρος Σχίζας τραυματίστηκαν (διάστρεμμα) και αποχώρησαν στα μέσα του τρίτου και του τέταρτου δεκαλέπτου αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Η Λάρισα επικράτησε με 74-77 (δεκάλεπτα 17-18, 21-15, 16-24, 20-20) με τον Κώστα Μέξα να χρησιμοποίει τους Brown, Σχίζα, Shorter, Τσόχλα, Williams, Καρρά, Χατζηνικόλα, Ιατρίδη και τους έφηβους Χαρίτογλου και Τανούλη».