Γκραντ: «Τρέφομαι από τις προκλήσεις»

Γκραντ: «Τρέφομαι από τις προκλήσεις»

Γκραντ: «Τρέφομαι από τις προκλήσεις»

Ο Τζεράι Γκραντ έφτασε στην Αθήνα και δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμφωνία του με την ΑΕΚ αλλά και την προοπτική συνεργασίας με την «Ένωση», υποστηρίζοντας ότι λατρεύει τέτοιου είδους προκλήσεις.

Ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ συμφώνησε με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου κι έφτασε στην Αθήνα (2/1). «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να κερδίσει παιχνίδια. Θα δώσω ό,τι καλύτερο διαθέτω και θα το κάνω γιατί τρέφομαι από τέτοιου είδους προκλήσεις. Θέλω να φέρω ισορροπία και πιστεύω ότι θα προσφέρω αυτά που περιμένει η ομάδα από εμένα».

Ο Γκραντ ρωτήθηκε για τα στοιχεία που θα προσφέρει στην ΑΕΚ, κι αν επίσης νιώθει πίεση. «Όχι, δεν νιώθω πίεση. Σε κάθε κατάσταση που μπαίνω, το κάνω με σκοπό να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ. Προφανώς και είναι η δουλειά μας, γι' αυτό πληρωνόμαστε, προσωπικά όμως κατευθύνομαι από το πάθος μου για το μπάσκετ. Θα μεταδώσω αυτό το πάθος αλλά και την ενέργεια που έχω στο παιχνίδι μου».

Θυμήθηκε μάλιστα μια παλιότερη «σύγκρουσή» του με την ΑΕΚ, όταν ήταν στη Νεπτούνας. «Ασφαλώς και θυμάμαι εκείνη την ΑΕΚ, ήταν μια πολύ καλή ομάδα, μια μηχανή η οποία δούλευε πολύ σωστά κι ελπίζω να εξελιχθώ σε βασικό γρανάζι της φετινής μηχανής. Γνωρίζω ότι ο κόουτς περιμένει πολλά από εμένα. Είχαμε μια όμορφη συζήτηση, μου εξήγησε τις ευθύνες μου και πιστεύω ότι θα ζήσουμε ένα όμορφο ταξίδι».

Σχετικά με το διαζύγιό του με τη γαλλική Στρασμπούρ, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες απλά απάντησε ότι… «κάποιες φορές η κατάσταση δεν εξελίσσεται έτσι όπως την περιμένεις ή την περιμένει ο οποιοσδήποτε στον οργανισμό. Έτσι πήγαν τα πράγματα για μένα και είχαμε αυτήν την εξέλιξη».

Ο Τζεράι Γκραντ αποκάλυψε μάλιστα ότι από το ξεκίνημα της σεζόν είχε επαφή με τον Νίκο Γκίκα με τον οποίον θα συνυπάρξουν στην ΑΕΚ. «Μιλήσαμε από την αρχή της χρονιάς, όπως εξάλλου μίλησα και με τον Μπορίς Νταλό και μου πρότεινε ανεπιφύλακτα να έρθω στην ΑΕΚ γιατί θα ζήσω μια φοβερή κατάσταση».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet